Zuinig met energie…

Ik heb deze week rustig aan gedaan met het onderzoek. Vorige week vrijdag had ik een gesprek met mijn begeleidster (maatschappelijk werk); ze maakt zich zorgen over hoe het met me gaat. Het kost moeite om het toe te geven, maar het gaat inderdaad al een poosje niet zo goed. Ik ben bijna constant bezig om mezelf overeind te houden. Dat kost zoveel energie dat ik daar bij andere dingen echt op moet bezuinigen.

Gelukkig zijn er ook mooie dingen te melden. Ik kreeg deze week weer een aantal catechismusverklaringen cadeau. Ik heb nu ruim de helft van het onderzoeksmateriaal binnen! Ik had niet durven hopen dat ik in twee weken tijd zoveel reacties zou krijgen. Ik ben er erg blij mee.

Dat het door de vermoeidheid ook moeilijk is om me te concentreren kan ik goed merken. Ik ben bezig met het schrijven van een recensie over het Handboek Heidelbergse Catechismus, maar dat gaat bepaald niet vanzelf. Ik hoop hem vandaag af te ronden en dan morgen naar de redactie te mailen. Het zou fijn zijn als dat lukt.

Ondertussen zijn we bezig met de laatste voorbereidingen voor de bruiloft van Reint en Laura. Het weer lijkt ook beter te worden, dus dat gaat hopelijk ook in dat opzicht een mooie dag worden.