Voorstel ingeleverd

Het onderzoeksvoorstel is ingeleverd. Voelt op zich wel wat vreemd om dat te doen terwijl ik al een hele tijd bezig ben. Maar goed, het is ook belangrijk om de officiële weg te bewandelen. Aanstaande maandag wordt daar over beslist.

Deze week heb ik wat minder tijd gehad voor het lezen en verwerken van literatuur. Er moet nog wel het één en ander voor de Bruiloft van Reint en Laura gedaan worden, dus dat betekent dat het onderzoek op een lager pitje gaat.

Ik ben inmiddels wel bijna zover dat ik de herziening van hoofdstuk 2 kan gaan schrijven. Eigenlijk moet ik er gewoon voor gaan zitten en mezelf verplichten om het te schrijven. In mijn hoofd is het wel helder hoe het worden moet, maar om zover te komen dat ik ook echt ga schrijven kost me nog even moeite. Hopelijk komt dat de komende week.

Tussendoor ben ik bezig met het denken over een recensie van het Handboek Heidelbergse Catechismus. Dat hoop ik deze week of volgende week ook wel af te maken.

Volgende week hoop ik een college van prof. Baars bij te wonen. Het zal o.a. gaan over rouwverwerking. Ik ervaar het als prettig om zo af en toe eens een poosje met anderen over verschillende onderwerpen na te denken. Ik merk dat ik niet alleen de contacten fijn vind, maar dat het bezig zijn met iets anders me ook erg stimuleert. Het kost alleen meestal wel meer energie dan ik kan missen. Maar goed, leven is kiezen.

Na dat college hoop ik nog een poosje bij Reint te gaan helpen. Er zijn nog wat klusjes in hun huisje te doen.