Tol betalen valt niet mee

Deze week was een moeilijke week. Ook al was ik er op voorbereid dat het niet mee zou vallen na alle prikkels van vorige week, het was nu wel heel erg heftig. Veel last van moeheid, evenwichtsproblemen en van wazig zien. Daarnaast de bekende problemen met ‘flitsen’ in mijn hoofd, etc. Toch wel geschrokken van de heftigheid en van hoe lang het duurt. Het is nu nog steeds niet over.

Deze week dus nauwelijks iets kunnen doen. Ik was al blij dat ik het gewone huishoudelijke werk een beetje bij kon houden. Ik heb eigenlijk alleen wat scanwerk gedaan. Op die manier verzamel ik dan wel weer literatuur voor als het weer beter gaat. Ik vraag boeken aan via de bieb, kijk wat ik er van wil gebruiken en scan dat dan. Hopelijk ben ik op korte termijn dan weer in staat om dat te gaan lezen en verwerken.

Bij alle problemen is het wel goed om te merken dat de medicijnen blijkbaar beginnen te werken. Ik heb in ieder geval weinig last van heftige depressieve gedachten. Dat is, zeker in deze situatie, heel prettig.

Ik hoop volgende week betere berichten te kunnen schrijven.