De goede kant op

Je blijft dus wel altijd bezig met aanvullen en herzien. Dacht ik tevreden te kunnen zijn met de herziening van hoofdstuk 2, vond ik toch nog weer puntjes die om aandacht vroegen. Dat zal wel zo blijven tot aan het eind. Bovendien komen er als het goed is  nog reacties van anderen op dit hoofdstuk, dus dat zal ook nog wel weer wat werk opleveren.

Inmiddels ben ik bijna klaar met de herziening van hoofdstuk 1. Daar wilde ik eerst nog niet aan gaan beginnen, maar als gevolg van veranderingen in hoofdstuk 2 moest daar ook wel wat aan gebeuren. Dat heb ik dus deze week gedaan.

Het materiaal voor de aanvulling van hoofdstuk 3 en 4 stapelt inmiddels ook op. Dus dat zal op korte termijn aandacht vragen. Ik heb al aardig in mijn hoofd zitten hoe het aangepakt moet worden, dus dat zal wel gaan lukken.

Ik ben ondertussen bezig om het echte analysewerk voor te bereiden. Als alles lukt wil ik daar de komende maand mee gaan beginnen. Daar kijk ik ook wel een beetje naar uit, want dan komen er voor eerst concrete onderzoeksresultaten. Daar doe je het toch allemaal voor.

Al met al: het gaat weer de goede kant op. Het blijft kwetsbaar wat betreft mijn conditie (veel last van mijn hoofd en de laatste tijd erg veel last van mijn rug) en met de depressiviteit, maar ik heb het idee dat ik er weer beter grip op krijg. Ik hoop erg dat het nog verder vooruit gaat.