Opgeruimd en afgelakt

Deze week was het wat rommelig. Ik heb de laatste restjes van het ordenen afgemaakt. Alle mappen met kopieën, artikelen, preken, etc. zijn nu keurig voorzien van een inhoudsopgave. Dat is dus vanaf nu allemaal handig te gebruiken.

Dinsdag heb ik de hele dag gewerkt aan het schuren en beitsen van de picknickset in de voortuin. Dat was een heel karwei en daar was ik vorig jaar niet aan toe gekomen. Toen ik de set net voor de derde keer in de beits zette begon het te regenen. Ik heb het klusje uiteindelijk donderdagmiddag afgemaakt.

Deze week viel alles nog niet zo mee. Ik moet blijkbaar nog steeds erg wennen aan de medicijnen. Dat betekent dat ik regelmatig heel erg moe ben, concentratieproblemen heb en soms erg moet knokken tegen de depressiviteit. Ik hoop toch dat het met de bijwerkingen van de medicijnen snel beter gaat en dat het ook resultaat heeft.

Komende week is weer een gewone week (geen feestdagen erin); ik hoop dan echt weer in staat te zijn om een stevig stuk werk voor het onderzoek aan te pakken.