Nog wel bezig….

Het is wel even geleden dat ik wat geschreven heb over mijn onderzoek. Dat had natuurlijk te maken met de vakantie. Ik heb echt een paar weken heel rustig aan gedaan met het onderzoek.

Toch gaat het wel door. Momenteel iets rustiger omdat we in huis bezig zijn met een ‘update’ van onze benedenverdieping (we wonen hier inmiddels bijna twintig jaar), maar tussendoor probeer ik steeds wel iets te doen.

De komende weken wil ik proberen om de eerste vier hoofdstukken te schrijven. Veel werk is al klaar, maar het echte schrijven kost toch wel tijd en energie. Het is de bedoeling dat dit begin oktober af is. Dan staat ook de bespreking gepland, dus dat is prettig om naar toe te werken.

De komende drie weken zal het werken aan het onderzoek wat onder druk komen te staan vanwege het feit dat er in huis gewerkt wordt, maar omdat ik dan verplicht boven moet zitten hoop ik toch wel een flink stuk schrijfwerk te kunnen doen.

Het gerommel in huis kost me wel veel energie en spanning (niet echt een ideale situatie voor iemand met Asperger 🙂 ). Ik hoop dat het allemaal lukt en het snel weer een beetje normaal wordt.