Kwetsbaar evenwicht

Ik heb deze week echt veel gelezen en uitgewerkt. Niet omdat ik zoveel tijd aan het onderzoek kon besteden, maar omdat ik op de momenten dat ik er tijd voor kon maken heel productief kon werken. Daardoor ben ik echt een heel eind verder met let leeswerk voor de herziening van hoofdstuk 2. Bovendien rollen er door zulk leeswerk ook steeds weer stukjes op hun plaats (ook voor andere hoofdstukken).

De aanpassingen voor het onderzoeksvoorstel heb ik ook verwerkt. Dat moet nog even goed nagekeken worden, maar dan hoop ik het maandag wel op te sturen naar de TUA. Het is de bedoeling dat het dan in de vergadering van het College van Hoogleraren (18 februari) kan passeren. Dat zou wat mij betreft een opluchting zijn, want dan het is belangrijkste deel van het officiële traject afgerond en kan het onderzoek ook aangemeld worden.

Tussendoor leven we toe naar de bruiloft van Reint en Laura. Dat vraagt ook aandacht en zorgt ook voor een wat rommeligere periode.

Ik loop inmiddels wel steeds meer aan tegen de beperkingen van het werken met kopietjes van het onderzoeksmateriaal. Ik heb daarom besloten om te proberen om zelf al de (inmiddels 24!) catechismusverklaringen in bezit te krijgen. Dat is nog een behoorlijke hobbel, want bij elkaar is dat zo’n 1200 euro. Ik ga kijken of er mensen zijn die exemplaren hebben  staan die ze niet gebruiken. Mogelijk kan ik die dan krijgen of tegen een kleine vergoeding overnemen. Mochten lezers van deze site nog tips hebben: neem contact op.

Ik heb deze week lekker wat kunnen doen, maar dat was wel op een paar momenten. Het is moeilijk om te merken dat het de laatste weken veel meer energie kost om overeind te blijven. Omdat het allemaal wat rommeliger is, is het moeilijk om voldoende structuur te houden. Daar moet ik wel heel goed op blijven letten om er voor te zorgen dat het niet fout loopt.