Het viel niet mee…

Twee moeilijke weken achter de rug. Het herstellen na de presentatie in Göttingen ging/gaat maar heel langzaam. Ik heb bijna twee weken niets zinnigs kunnen lezen. Pas gisteren weer echt iets aan het onderzoek kunnen doen, maar dat moest nog wel met zonnebril op; het licht op het papier deed anders te zeer aan mijn ogen.

Ik ben toch wel weer geschrokken van de impact van de overprikkeling. Zowel de lichamelijke reactie (migraine-achtige hoofdpijn, uitgeput gevoel en de irritante fluittoon in mijn hoofd) als de mentale reactie (het knokken tegen de depressieve gedachten) is hevig. Ik vind dat erg moeilijk.

Vandaag bericht gekregen van Dimence. Het onderzoek zal op korte termijn worden gedaan. Ik hoop heel erg dat het iets oplevert, dat er iets aan de problemen gedaan kan worden.

Als het lukt wil ik volgende week toch wel weer iets aan het onderzoek doen. Ik ben nu goed op weg en zou daarom graag stevig door willen werken. Hopelijk lukt het om  het tempo goed op te pakken en weer met minder problemen verder te werken. Dan wordt misschien ook het knokken tegen de moeilijke gedachten makkelijker.