Te druk en te rommelig

Deze dagen zijn we thuis erg druk met het vertrek van Henrieke. Ze hoopt dinsdag voor twee jaar naar Engeland te gaan om daar een Bijbelschool te volgen. Ze is haar spullen aan het uitzoeken en probeert tussendoor nog zoveel mogelijk mensen te spreken/bezoeken.

Met het vertrek van Henrieke gaan we hier ook beginnen aan een kleine interne verhuizing. Jorina gaat naar de zolder (mijn huidige studeerkamer) en krijgt dan voor het eerst echt een kamer voor haar alleen. Die kamer moet natuurlijk geverfd etc. en er moet nog een laminaatvloer in. Aardig klusje dus.

Dat betekent ook dat mijn studeerkamer een verdieping lager komt. Daar moet ik dus ook nog aan de slag.

Eén en ander heeft als consequentie dat het onderzoekswerk vrijwel stilligt (al ben ik nog wel weer wat ideeën aan het uitwerken). Daarover valt nu dus weinig te melden.

Ik hoop dat al het werk in één week gedaan kan worden. Dan ben ik daarna denk ik wel helemaal aan het eind, maar kan ik wel lekker in een nieuwe ruimte de draad weer op pakken.

Deze week heb ik overlegd met de vervanger van de huisarts. We hebben afgesproken dat ik maandag, als de huisarts weer terug is van vakantie, direct contact opneem om te kijken hoe het verder zal gaan. Het is lastig dat het allemaal wat langer duurt, maar het is denk ik wel de beste weg. Hopelijk helpt het.