Een kort berichtje

Vandaag wordt Bernhard in het Antoniusziekenhuis behandeld voor hartritmestoornissen. Ze wekken stoornissen op om te onderzoeken waar het precies verkeerd gaat in zijn hart. Er is ergens een elektrische geleiding teveel. Als ze die gevonden hebben wordt die weggebrand. Allemaal wel spannend dus.

Om mezelf wat af te leiden heb ik me geconcentreerd op het schrijven van een notitie waarin ik inga op wat ik wil met mijn onderzoek en hoe ik dat denk te bereiken. Die notitie was gevraagd door de eventuele nieuwe begeleider. Zo heeft de spanning me in ieder geval geholpen om een lastig karweitje toch netjes op tijd af te ronden.

Dinsdag zijn we naar Utrecht geweest om mee te vieren dat Marianne haar bul kreeg. Ze had haar studie Rechten al bijna een half jaar afgerond, maar de uitreiking was nu pas. Het was mooi om dit samen mee te maken. We zijn er erg blij mee.

Ondanks dat het verder een moeilijke week was (de moeheid wordt zorgelijk; als dat zo blijft dan hoop ik volgende week toch te overleggen met dokter) heb ik wel aardig wat kunnen lezen. Ik ben momenteel bezig met het doornemen van allerlei pastorale en bezinnende boekjes van GG-predikanten over geloof, prediking, etc. Dat levert toch wel meer invulling van de context van mijn onderzoek op.