Lekker geklust, gezocht en nagedacht

Nadat ik maandag hoofdstuk 3 in eerste versie af had, heb ik het meteen naar prof. Baars gemaild. Daarna heb ik het, om de objectiviteit zoveel mogelijk te garanderen, verstuurd naar een aantal predikanten van de Gereformeerde Gemeenten en hen gevraagd om eventueel aanvullend commentaar. Ik hoop dat ze de tijd willen nemen (ze zijn inmiddels weer aan een druk seizoen begonnen) om er op in te gaan.

Dinsdag en woensdag heb ik even iets heel anders gedaan: de schutting en de picknickset in de achtertuin helemaal geschuurd en gebeitst. Die kunnen er weer even tegen. Het was een hele klus. Morgen hoop ik de picknickset in de voortuin te doen, maar dan moet wel de nieuwe beits binnen zijn bij de Formido.

Tussen alles door heb ik nog gezocht naar meer informatie over het analyseren van teksten. Dat heeft in ieder geval weer wat ideeën opgeleverd. Verder heb ik aardig wat gelezen voor hoofdstuk 4 en vooral heel veel nagedacht (dat kun je heerlijk doen onder het klussen). Door even iets heel anders te doen krijgt je hoofd niet alleen rust, maar je krijgt ook opeens weer meer zicht op mogelijkheden om het vervolg aan te pakken.

Ik heb inmiddels een afspraak gemaakt bij prof. Baars om hoofdstuk 2 en 3 te bespreken. Over anderhalve week gaan we doornemen wat er af is en afspraken maken over hoe het verder gaat. De vaart zit er weer aardig in.